Friday, 13 January 2012

- Kawan - ♥

Hello Hello ! Assalammualaikum heyyyy . dah lama tak denga citew kowng kan -,-  maklumlah dah lama tak hapdate blog ;D okyy . entry faiz mngenai kawan-2 faiz . Ehemm ! dah tengok belum gamba dekat atas nih ? dah belum ? gamba dekat atas nihh , gamba kawan-2 faiz time form 2 ;D nih lahh kenangan faiz yang tinggal  . Good , sebenarnya ramai lagi pelajar perempuan yang tak bergamba time nih . malu kate kan ;D hee 

Time nihh memang sekma gila lah gamba faiz kan ? nak gelak pon ada . gahahaha ! dah lah gemuk kan arrgahhh memang gemuk , benci siott . Tapi now , dah turun sikid la berat badan faiz . hahhh ! turun lah sangad kan . heheee -,-  . Ramai juga lahh yang pindah time kite orang form 3 , tak silap . dekat gamba dekat atas nih pon ade juga yang pindah ;( Sedihhhh -..- 

Nampak tak salah satu dekat gamba nih berpakaian berbeza . kayy , ituh guru kelas faiz . nama die E Yang Ming die seorang yang baek . baek gegila laah suke sesangd . -,-  Die cuma ajar pelajar Cina je , tahu kan subjek ape ? Bahasa Cina la ;D heheee lawak ke ? gelak lah sikid . hahahaha . Naik form 3 cikgu nihh , stay ag mengajar kitowng . Tapi bukan subjek yang sama . tetapi berbeza sedikit ! die lebih kepada kemahiran tangan . tahu tak ape ? Pendidikan Seni Visual lahh . hehehehhh ;D -..- kayy 





No comments :

Post a Comment