Thursday, 8 May 2014

Rindu kawan lama 。 ◕‿◕。



ehemm eheeemm. assalammualaikum dan salam sejahtera kalian semuaaaaa.. ok pasal blog faiz ni , memang lama dah tak update to date . hoho busy sangat . tak tahu nak mulakan macam mana ni ah . mula pada A la kan takkan terus Z jerrrr . hikss lawak kerrr ? hahh cer cakap sikit ? ok la ok la ! topik kita sekarang ni ada kena mengena dengan kawan lama faiz time dekat sekolah rendah dulu . **RINDU KAWAN LAMA**

Abis je spm faiz tahun lepas pada tahun 2013 biasa lah kan orang pergi cari kerja setengah orang duduk goyang kaki kat rumah je makan duit mak ayah opss ! sorry kalau terasa yaa . dalam pada masa yang sama jugak faiz rindu kawan kawan faiz masa dekat sekolah rendah dulu yang degil degil macam faiz . degil ke diriku ini *tanya pada diri sendiri* padahal faiz tak ada la degil mana punnnn . sedang sedang ajaaaa . hahahaahhahaha

ok kita lari pada topik sebenarnya ni . ok berbalik pada topik kita sebentar tadi yaa ! ! ! faiz rindu kawan faiz . ada separuh je faiz dapat jumpa dekat laman facebook yang lain semua menghilangkan diri . haha jahat ah kauorang semua . tak rindu faiz ke ? ? ?