Monday, 19 December 2011

Familyy ♥

heee, nampak tak pict kat atas nih? nampk tak? nampk kann? alaaa yang tegah pandang camera tuuu ;D 
*memang lah pandang camera kan? ok blurrr  ;D hee, ok ok sudahh, tukar topic pulak eaa ;D ok yang kiri 
akuu tuuu adik akuu, nak tahu muka buku dia? nak tak? Fatin Ayunni haa tuu laaa nama muka buku diaa 
tuuu, hihihi! ok yang sebelah kanan aku tu pulak anak buah akuu  ;) ok dia takde muka buku ea? haha! butt, akuu sayang dua orgg nihhhhh ;D hee, walaupon kita orgg bergaduhh ponn, i'm still love youuuu  

okyyy, aku nak ceterr sikid nihh! hee, anak buah aku nihh, die nihh yg jenis suke marah orngg tauu  -,- klau orngg tuhh suke snagad kacau diee. hmm mmng cari nahass lahh orngg tuhh dengan anak buahh aku nihh, heeee!  kalau orngg tuh baek gan die. die nihh terlampuu baek dengan orngg tuhh ,haha! sohh orngg tuhh kene pandai ayatt sikid lerr kalau nak mintak something dekt anak buah aku nihh -,- heee ;D.

anak buah aku nihh , tadika lagi. tak lahh besar sngad die nihh! hahhh? satu lagii aku nak ceterrr kat kowngg semuaa nihh, mehhh mehhh aku ceter sikid ;D anak buah aku nihh. die nihh banyak mulud ornggnyee,  kalau ape yg tak kene mesty kene puye lahhh bebel dengan die nihh. okyy! tapyy aku sayang dekt diee, kan Wawa kenn? ehhh kejap! lupehh pulakk , nak kenal ken nama die, ;) die puye nama Alyaa Najwa, tapy ramai panggl die Wawa yg aku pnggil tady, heeee -,-