Thursday, 24 November 2011

Macbook ♥

Heyy-2 , boring nyeeeee , tak tau nak buat ape ken ? sohh ape lagii update blog lahhh ken :D hihi . kawan semua sihad , alhamdullilah sihad ken ? kite dha cuty . . sohh tak pi bercuty ke ? haha -,- okay-2 kite terusken pada tajuk kite ary ini :)


Okyy , semua nampak tak ape yang ade kat atas nihh ? nihh adelah Macbook , idaman saya :) tapy mahal laa . -..- untuk dibeli ~ saya tak mampu nak beli ini :) kamu semua mampu tak ? semesti nyeeeeeeeeeeee mampu ken > laptop nih berbeza dengan laptop-2 yg laen , beza gila laa , program yg ade kt laptop nih berbeza dengan laptop yg laen :) bestt kalau sesiape yang ade laptop mcm nih , beruntung gile laa , soh pakai lah 
elok-2 yeeee , jagan sampai rosak . nanty kecewa , :) hikhokk






Tengok nihhh , nipis ken laptop nihhh , nipis gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ituh pasal lahhh sayaa minat gilerr dengan laptop nih :D 


Monday, 7 November 2011

Program Selepas PMR ♥


haha , maaf-2 sudahh lame tak update blog kenn ? buzy sesangat ;D sebok dengann pelbagai masalah lahh kawan ;) okkyy , sekarng nak update bertajukk Program Selepas PMR  ,okayy , kenal tempat nihh ? nih lahh tempat Program Selepas PMR hikk ~ di Menara Berkembar :D saya dengan kawan saya pergi ke sinihh nek bass :) hikhokk -,- ramai jugakk lahh yang pii sinihh :D . di dalam tempatt inihh sungguh besar dan luass lahh , :) -,- 


Alamak ! ~ :O Ape bendee nihh :D okayy kowng tau tak ape bende nihh ? kalau dahh tahu sudahlaa , yang belomm tau laak ? nihh adelahh LEMBAGA GETAH MALAYSIA tauuuuuuuuuuuuuuuuuu , ! -,- hikkhokk . Bangunan nih berhadapan dengan bangunan KLCC yg saya tunjukk ken tadii , ~ tak ken dahh lupee kodd :d hikhoooo , ♥ 

Selepasssssss , semua turun daripadee bass kitee owngg berkumpull dann ade taklimatt sedikitt lahh , 
Abiss taklimat jee , kamii semuaa ponnnnnnn masuk laa ke dalam bangunan KLCC tottt ,:) sejukk sungguhh di dalam bangunan tuhhh , haha dan teruss lahh ke tempat yg kami tujuuuu :) 




okayy nihh lahhh tempatt nyeeeee , di depan PETROSAINS KLCC :) nih , saya :( saya tak hensemm ponn dan aku gemokkkkk ;/ . Tapiiiii ,tak macam kowng smartt , hensemm an kuruss ken ? sohh dha tau aku nihh spe kenn ? :D  , 


Haaaaahhhhhhhhhhhhhhhh , nihh member saya an saya . Nihh ponn tempat yang sme di depan PETROSAINS KLCC :) dari kanan saya -,-. > Nazri , yang tinggi tuhh nme die Syukry an sebelah die tuhh name die Alief :)  inilahh kawan-2 saya ;D -,- 

Hahahah , selepas ckgu kami sudah atau ponnn selesai membeli tiket untuk masuk ke dalam PETROSAINS    KLCC , kami semua beraturr dengan teratur lalu masuk ke dalam untukk melihat ape yang ade di dalm nyeeee :)                 















Hahahahahhaa , okaayyyy nihh lahh tempat yang terdapat dalam PETROSAINS KLCC :) -,- I hopeee kowng sukee :D an spe yang tak suke silaa senyumm sikidd :) hikhokk okayy 

☂ {。^◕‿◕^。} 




Thursday, 3 November 2011

~ Demi Kesejahteraan Diri & Keluarga ♥



APA YG ANDA TAHU TENTANG HANDPHONE ANDA?

Untuk mengetahui status keaslian buatan telefon bimbit anda


► sila taip *#06#

► akan keluar IMEI [International Mobile Equipment Identity]

► semak nombor IMEI telefon anda di kedudukan 7 dan 8

 ... Contoh : 358671017470473

 ... Kedudukan ke 7 dan 8 ialah 01
 02 atau 20 : dari China = KUALITI RENDAH

 08 atau 80: dari Germany = KUALITI SEDERHANA

01 atau 10: dari Finland = TERBAIK

 00 atau 03 atau 04: dari kilang asal = SANGAT TERBAIK


13 : dari Azerbaijan = SANGAT KURANG KUALITI & MERBAHAYA