Friday, 13 January 2012

- Kawan - ♥

Hello Hello ! Assalammualaikum heyyyy . dah lama tak denga citew kowng kan -,-  maklumlah dah lama tak hapdate blog ;D okyy . entry faiz mngenai kawan-2 faiz . Ehemm ! dah tengok belum gamba dekat atas nih ? dah belum ? gamba dekat atas nihh , gamba kawan-2 faiz time form 2 ;D nih lahh kenangan faiz yang tinggal  . Good , sebenarnya ramai lagi pelajar perempuan yang tak bergamba time nih . malu kate kan ;D hee 

Time nihh memang sekma gila lah gamba faiz kan ? nak gelak pon ada . gahahaha ! dah lah gemuk kan arrgahhh memang gemuk , benci siott . Tapi now , dah turun sikid la berat badan faiz . hahhh ! turun lah sangad kan . heheee -,-  . Ramai juga lahh yang pindah time kite orang form 3 , tak silap . dekat gamba dekat atas nih pon ade juga yang pindah ;( Sedihhhh -..- 

Nampak tak salah satu dekat gamba nih berpakaian berbeza . kayy , ituh guru kelas faiz . nama die E Yang Ming die seorang yang baek . baek gegila laah suke sesangd . -,-  Die cuma ajar pelajar Cina je , tahu kan subjek ape ? Bahasa Cina la ;D heheee lawak ke ? gelak lah sikid . hahahaha . Naik form 3 cikgu nihh , stay ag mengajar kitowng . Tapi bukan subjek yang sama . tetapi berbeza sedikit ! die lebih kepada kemahiran tangan . tahu tak ape ? Pendidikan Seni Visual lahh . hehehehhh ;D -..- kayy 





Sunday, 1 January 2012

Happy New Year ♥


























Heyyyy! sedar tak sedar, rupenyaaaaaa dah masuk tahun 2012 lewwwwwwwwww .^^ hiewhiew , kowng semua dahh bersedia belum nak masuk ke sekolah balik hahhh ? dahh belumm :D dahhh ke? okayy especially
kepada budak yg nak msuk form 4 kenn ,? takudd nnty dapat kels mne kenn? betul takk ? ^^ 
Ehh , kekawan lupehh leww , 'Happy New Year' -,- ok ! supaya 2012 kamu lebih bermakne daripde 2011 oky :)


Korang semua dah beli baju sekolah belumm nihh ? semestinyeee dahh kenn ? ok ! tahun nihh aku tak dapt nak beli begg baruu , sbb aku kene pakai begg adekk akuu. berjimat-cermat kate kenn , hiewww ^^ gementarr nihh , nak masuk sekolah balik nihh , takudd sesangadd ;) masuk sekolah , ape lagii keje sekolah menimbun leww , alamatnyee , haha -,- 



Bahahaha , nampak tak gambar kat atas nihh ? Ini lahh gambar tahun leps 2011 time nihh aku form 3! -,- budak sakai kate ken bwah umur tak tau ape-ape ken , hiewwww ^^ tahun nihh aku nak msuk form 4 dahh , aku akan berpisah dengan member-2 lame akuu , aku rindu kowngg ;) -,- ade yg akan berpindah dekt sekolah teknik , dan ade juga yg stay kt sekolah lame lagi . :)

Aku igad ken tahun leps PMR , aku nak berpindah jugakk , tapyy aku rase mcm tak nak pindahh jeww , sbb aku nak stayy kat sekolah lame akuu ;( kalau aku pindah ponn , aku tak ade member dekat sane ,! aku sowng jewww :( sedihnyee , ituh pasal aku fikir masak-2 supaya aku buatt keputsan yg baek dan tak terburu-buru , akhirnya aku membuat keputsn untuk stay kt sekolah lame akuu :D -,- hihi Happy gileww , haha

Selamat Tinggal 2011

Selamat Datang 2012

' HAPPY NEW YEAR 2012 '