Monday, 19 December 2011

Familyy ♥

heee, nampak tak pict kat atas nih? nampk tak? nampk kann? alaaa yang tegah pandang camera tuuu ;D 
*memang lah pandang camera kan? ok blurrr  ;D hee, ok ok sudahh, tukar topic pulak eaa ;D ok yang kiri 
akuu tuuu adik akuu, nak tahu muka buku dia? nak tak? Fatin Ayunni haa tuu laaa nama muka buku diaa 
tuuu, hihihi! ok yang sebelah kanan aku tu pulak anak buah akuu  ;) ok dia takde muka buku ea? haha! butt, akuu sayang dua orgg nihhhhh ;D hee, walaupon kita orgg bergaduhh ponn, i'm still love youuuu  

okyyy, aku nak ceterr sikid nihh! hee, anak buah aku nihh, die nihh yg jenis suke marah orngg tauu  -,- klau orngg tuhh suke snagad kacau diee. hmm mmng cari nahass lahh orngg tuhh dengan anak buahh aku nihh, heeee!  kalau orngg tuh baek gan die. die nihh terlampuu baek dengan orngg tuhh ,haha! sohh orngg tuhh kene pandai ayatt sikid lerr kalau nak mintak something dekt anak buah aku nihh -,- heee ;D.

anak buah aku nihh , tadika lagi. tak lahh besar sngad die nihh! hahhh? satu lagii aku nak ceterrr kat kowngg semuaa nihh, mehhh mehhh aku ceter sikid ;D anak buah aku nihh. die nihh banyak mulud ornggnyee,  kalau ape yg tak kene mesty kene puye lahhh bebel dengan die nihh. okyy! tapyy aku sayang dekt diee, kan Wawa kenn? ehhh kejap! lupehh pulakk , nak kenal ken nama die, ;) die puye nama Alyaa Najwa, tapy ramai panggl die Wawa yg aku pnggil tady, heeee -,- 





Thursday, 24 November 2011

Macbook ♥

Heyy-2 , boring nyeeeee , tak tau nak buat ape ken ? sohh ape lagii update blog lahhh ken :D hihi . kawan semua sihad , alhamdullilah sihad ken ? kite dha cuty . . sohh tak pi bercuty ke ? haha -,- okay-2 kite terusken pada tajuk kite ary ini :)


Okyy , semua nampak tak ape yang ade kat atas nihh ? nihh adelah Macbook , idaman saya :) tapy mahal laa . -..- untuk dibeli ~ saya tak mampu nak beli ini :) kamu semua mampu tak ? semesti nyeeeeeeeeeeee mampu ken > laptop nih berbeza dengan laptop-2 yg laen , beza gila laa , program yg ade kt laptop nih berbeza dengan laptop yg laen :) bestt kalau sesiape yang ade laptop mcm nih , beruntung gile laa , soh pakai lah 
elok-2 yeeee , jagan sampai rosak . nanty kecewa , :) hikhokk






Tengok nihhh , nipis ken laptop nihhh , nipis gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Ituh pasal lahhh sayaa minat gilerr dengan laptop nih :D 


Monday, 7 November 2011

Program Selepas PMR ♥


haha , maaf-2 sudahh lame tak update blog kenn ? buzy sesangat ;D sebok dengann pelbagai masalah lahh kawan ;) okkyy , sekarng nak update bertajukk Program Selepas PMR  ,okayy , kenal tempat nihh ? nih lahh tempat Program Selepas PMR hikk ~ di Menara Berkembar :D saya dengan kawan saya pergi ke sinihh nek bass :) hikhokk -,- ramai jugakk lahh yang pii sinihh :D . di dalam tempatt inihh sungguh besar dan luass lahh , :) -,- 


Alamak ! ~ :O Ape bendee nihh :D okayy kowng tau tak ape bende nihh ? kalau dahh tahu sudahlaa , yang belomm tau laak ? nihh adelahh LEMBAGA GETAH MALAYSIA tauuuuuuuuuuuuuuuuuu , ! -,- hikkhokk . Bangunan nih berhadapan dengan bangunan KLCC yg saya tunjukk ken tadii , ~ tak ken dahh lupee kodd :d hikhoooo , ♥ 

Selepasssssss , semua turun daripadee bass kitee owngg berkumpull dann ade taklimatt sedikitt lahh , 
Abiss taklimat jee , kamii semuaa ponnnnnnn masuk laa ke dalam bangunan KLCC tottt ,:) sejukk sungguhh di dalam bangunan tuhhh , haha dan teruss lahh ke tempat yg kami tujuuuu :) 




okayy nihh lahhh tempatt nyeeeee , di depan PETROSAINS KLCC :) nih , saya :( saya tak hensemm ponn dan aku gemokkkkk ;/ . Tapiiiii ,tak macam kowng smartt , hensemm an kuruss ken ? sohh dha tau aku nihh spe kenn ? :D  , 


Haaaaahhhhhhhhhhhhhhhh , nihh member saya an saya . Nihh ponn tempat yang sme di depan PETROSAINS KLCC :) dari kanan saya -,-. > Nazri , yang tinggi tuhh nme die Syukry an sebelah die tuhh name die Alief :)  inilahh kawan-2 saya ;D -,- 

Hahahah , selepas ckgu kami sudah atau ponnn selesai membeli tiket untuk masuk ke dalam PETROSAINS    KLCC , kami semua beraturr dengan teratur lalu masuk ke dalam untukk melihat ape yang ade di dalm nyeeee :)                 















Hahahahahhaa , okaayyyy nihh lahh tempat yang terdapat dalam PETROSAINS KLCC :) -,- I hopeee kowng sukee :D an spe yang tak suke silaa senyumm sikidd :) hikhokk okayy 

☂ {。^◕‿◕^。} 




Thursday, 3 November 2011

~ Demi Kesejahteraan Diri & Keluarga ♥



APA YG ANDA TAHU TENTANG HANDPHONE ANDA?

Untuk mengetahui status keaslian buatan telefon bimbit anda


► sila taip *#06#

► akan keluar IMEI [International Mobile Equipment Identity]

► semak nombor IMEI telefon anda di kedudukan 7 dan 8

 ... Contoh : 358671017470473

 ... Kedudukan ke 7 dan 8 ialah 01
 02 atau 20 : dari China = KUALITI RENDAH

 08 atau 80: dari Germany = KUALITI SEDERHANA

01 atau 10: dari Finland = TERBAIK

 00 atau 03 atau 04: dari kilang asal = SANGAT TERBAIK


13 : dari Azerbaijan = SANGAT KURANG KUALITI & MERBAHAYA

Tuesday, 27 September 2011

Handphone Idamankuu ♥




inilah handphone yg aku idam-idamkan . tapy ! sampai skrng punn tak dpat agg ;D hihih . handphone nihh mmng semadd . aku minatt gila gan handphone nihh . issshh bilalah nak dapadd handphone nihhh . pless beli ken aku handphone nihh hihih :) tak silapp aku !  , ^__^ nama jeniss handphone nihh ENTAHaku punn tak tauu :D hohihuhe .okayy tuh jee , assalammualaikum :)